JÚLIUS 2024

Pókhálós Pasziánsz 2 Pakli - Játékstratégia 2024-ban

Mester Spider Solitaire 2 Suits és nyerj könnyedén.

Légy a 2 Suits Spider Solitaire királya vagy királynője!

Írta: Robert Moore | Utoljára frissítve: 18 Június 2023 | Tényellenőrzés által: Elizabeth Miller

MEGBÍZHATÓ SZAKÉRTŐ MEGBÍZHATÓ SZAKÉRTŐ
30 év tapasztalatával Robert Moore elismert szakértője a pasziánsz és a mahjong játékoknak, mélyen belemélyedve ezek klasszikus játékok szabályaiba és fejlett stratégiáiba. Rólunk Robert Moore

A 2 Suits Spider Solitaire kihívás elé állít, és fejleszti a gondolkodási képességedet. A Spider Solitaire egy szórakoztató változata, ha tudod, mit csinálsz. Ezért segítünk neked, hogy szakértő játékossá válj ebben a végső 2 Suits Spider Solitaire útmutatóban, amely részletesen ismerteti a felállítást, a szabályokat és a legjobb stratégiákat a győzelemhez.

Hogyan kell beállítani a 2 Suits Spider Solitaire-t?

A Spider Solitaire 2 Suits beállítása

A Spider Solitaire 2 Suits beállítása

Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan állíthatod be az izgalmas Spider Solitaire játék 2 színű változatát:

 • Szerezz két pakli kártyát csak két színnel: pikk és kőr.
 • Rakjatok le 54 kártyát vízszintesen, hogy 10 táblaoszlopot alkossatok.
 • A bal szélső 4 oszlop mindegyik halmában 6 kártya lesz, míg a többi halomban 5 kártya lesz.
 • A legfelső kártya minden táblánál képpel felfelé lesz.
 • A megmaradt 50 kártyát képpel lefelé fordítva tartjátok a készletben.

Hogyan kell játszani a 2 Suits Spider Solitaire-t?

Spider Solitaire two Suits - Hogyan kell játszani?

Spider Solitaire two Suits - Hogyan kell játszani?

Ez a szakasz elmagyarázza, hogyan lehet ezt a kártyajátékot játszani. Kezdjük.

 1. Rendezzük a kártyákat csökkenő sorrendbe: A kártyákat csak csökkenő sorrendben rendezheted. Például kiveheted a kőr 8-ast, és a pikk 9-esre vagy a kőrre rakhatod. Miután sikeresen elmozdítottál egy kártyát a helyéről, az alatta lévő kártya megfordul, és felhasználható a játékban.
 2. Kártyák csoportjainak áthelyezése: Olyan kártyákat mozgathatsz, amelyek csökkenő sorrendben vannak elhelyezve, és ugyanahhoz a színhez tartoznak. Ha a kártyák nem ugyanabba a színbe tartoznak, akkor csak az alsó kártyát mozgathatod.
 3. Használd a készletet: Ha nem látod a mozgást, akkor a készletből húzhatsz kártyákat, ha rákattintasz a készletre. Mind a 10 oszlopba kerül egy-egy felfordított kártya.
 4. Ne hagyd figyelmen kívül a nyitott oszlopokat: Az azonos színű kártyák csökkenő sorrendben vagy bármelyik egyedi kártya elhelyezhető egy nyitott oszlopban, hogy segítsen megnyerni a játékot.
 5. Hozzon létre sorozatokat a játék megnyeréséhez: A célod ebben a játékban az, hogy az azonos színű lapokat csökkenő sorrendben helyezd el a királytól az ászig. Amikor befejezel egy sorozatot, az az alaphalomba kerül, és ha minden színből 4 sorozatot befejezel, megnyered a játékot.
 6. Játssz okosan, és ne fogyj ki a lépésekből: Ha nem vagy óvatos, a végén kifogyhatsz a lépésekből, ezért kövesd az alábbi tippjeinket, hogy biztosítsd a győzelmet.

Trükkök, hogy többet nyerjen 2 öltönyben

Spider Solitaire 2 Suits - Hogyan nyerj!

Spider Solitaire 2 Suits - Hogyan nyerj!

Íme néhány tipp és trükk, amit nem szabad elfelejtened, amikor a pasziánsz ezen változatát játszod.

 • A tetején lévőfelfordított lapokat könnyen a következő magasabb lapot jelentő lap fölé lehet helyezni. Például a pikk 5-öst egy kőr vagy pikk 6-os lapra lehet helyezni.
 • Kerüld a kártyák húzását a készletből, amíg nem látod a lépést.
 • Azászt a pikk 2-es vagy a kőr fölé kell helyezni, mert nem engedi, hogy továbblépj.
 • A királyt egy üres táblaoszlopba kell helyezni, hogy könnyen be tudj vele fejezni egy sorozatot.
 • Használd ügyességedet a váltakozó színek kombinálásában, használd a visszavonás gombot, kezeld az üres tablóhalmokat, és óvatosan húzz lapokat a készletből. Gyakorlással kialakíthatod személyes Two Suit Spider Solitaire stratégiádat, és fejlesztheted kognitív képességeidet.

Élvezze a kihívást jelentő élményt

Mozgasd a kártyáidat csoportokban a Spider Solitaire 2 Suits játékban.

Mozgasd a kártyáidat csoportokban a Spider Solitaire 2 Suits játékban.

A pasziánsznak ez a változata, a 2 színű pók pasziánsz játék, nagy kihívást jelenthet. A játék azonban megéri, mert segít jobb pasziánszjátékossá válni, és a normál pasziánsznál kielégítőbb győzelemhez jutni.

Nem kell mást tenned, mint gyakorolni és követni az itt megosztott tippeket, és pillanatok alatt meglesz az első győzelmed.

Haladó stratégiák a 2 Suit Spider számára

Spider Solitaire 2 megfelel az állománynak

Spider Solitaire 2 megfelel az állománynak

Íme néhány stratégia, amellyel a következő szintre emelheted a játékodat.

 1. Ne habozzon kombinálni az ellentétes színeket: A játékosok általában azt gondolják, hogy nem bölcs dolog kombinálni a színeket. Az igazság az, hogy meg kell tenned, ha meg akarod nyerni a játékot. Tehát mindig kombináld a színeket, ha ez előnyödre válik.
 2. Tervezd meg a lépéseidet: A játék megkezdésekor azonnal látni fogsz néhány nyilvánvaló lépést. Azonban minden egyes lépést meg kell fontolnod, és össze kell hasonlítanod a többivel, mielőtt végül megteszed a lépést.
 3. Használd a visszavonás gombot: A visszavonás gomb azért van, hogy segítsen kijavítani a rossz lépéseket, ezért érdemes használni. Ha akarod, a visszavonás gomb használatával addig próbálgathatsz különböző lépéseket, amíg meg nem találod a legjobbat.
 4. Ne hagyj ki egyetlen lehetőséget sem a kártyák pakolására: Először is, megnézheted a tetején lévő kártyákat, és megnézheted, hogy tudod-e mozgatni őket. Ezenkívül megnézheted az azonos színű kártyák sorozatát. Végül pedig különböző színű kombinációkat kereshetsz. Ha mindent lépésről lépésre csinálsz, nem fogsz kihagyni egyetlen kombinációt sem.
 5. Használd ki jól az üres oszlopokat: Az üres oszlopokat felhasználhatod a királyok megtartására vagy olyan lapok felfedésére, amelyek segíthetnek neked. Ha véletlenszerű kártyákat helyezel az üres oszlopba, azzal többet árthatsz, mint használsz.
 6. A győzelemhez egyszínű sorozatokra van szükség: Ne felejtsd el, hogy a játék célja az, hogy teljes sorozatok jöjjenek létre egyetlen színnel. A befejezett sorozatok automatikusan az alaphalomba kerülnek. Tehát összpontosítson arra, hogy csak egy színű sorozatok jöjjenek létre.

A Spider Two Suits előnyei

Mozgassa az ászát, mint utolsó lapot, hogy befejezze a sorozatot.

Mozgassa az ászát, mint utolsó lapot, hogy befejezze a sorozatot.

Akognitív képességei javulni fognak, ha hozzászokik a játékhoz. Íme néhány előny, amiről szerintünk tudnod kell.

 • Javított memória: Tanulmányok azt mutatják, hogy a rövid távú memóriád javulni fog, ha egy ideig pasziánszot játszol. Ez azért történik, mert emlékezned kell arra, hogy hol vannak a különböző kártyák, és milyen kártyákat kell beszerezned a készletből.
 • Intenzív összpontosítás : A koncentrációd olyan lesz, mint egy sas, ha hozzászoktál a Spider Solitaire játékhoz. Ez nem meglepő, mert ez a játék nagy figyelmet igényel a játékhoz és a győzelemhez.
 • Mesteri türelem: Ez a játék a türelemről és a megfelelő alkalom kivárásáról szól, hogy befejezz egy sorozatot. Így természetes, hogy a türelmed nőni fog, amikor játszol vele.
 • Szórakozz és csökkentsd a stresszt: Ha könnyű zenét játszol, és közben a Spider Solitaire with 2 Suits játékkal játszol, az pihentető és szórakoztató élményt nyújt. Ez segít neked egy egészséges mentális szünetet biztosítani.
 • Tartsa aktívan az agyát: Néha nehéz lehet aktívan tartani az agyadat, különösen akkor, ha nem jut eszedbe semmi, amit csinálhatnál. A Spider Solitaire aktívan tartja az agyadat, és fejleszti az olyan mentális készségeidet is, mint az érvelés és a kritikus gondolkodás.
A Spider Solitaire 2 Suits játékban a vegyes színű csoportok nem mozgathatók.

A Spider Solitaire 2 Suits játékban a vegyes színű csoportok nem mozgathatók.

Végső gondolatok a 2 Suits Spider Solitaire-ről

A 2 Suits Spider Solitaire-t új játékosok és profik egyaránt játszhatják. Nehéz játék, de gyorsan hozzá fogsz szokni a játékhoz. Csak ne kapkodd el az új kártyák készletből való húzását, és tartsd be mindazt, amit ebben az útmutatóban megosztottunk veled.

Ez egy olyan játék, ahol stratégiára és összpontosításra van szükség, ezért kerüld a zavaró tényezőket, és minden egyes új kártyát, amit kapsz, megfelelően használj fel.

Ha már mestere vagy az 1 Suit Spider Solitaire-nek, akkor próbáld ki ezt is, és nézd meg, milyen jól megy. Ha még nem játszottál 1 Suit Spider Solitaire-t, kezdheted ezzel a verzióval, hogy nagyobb kihívást és szórakozást kapj.

VISSZA A TARTALOMJEGYZÉKHEZ

2 Suits Spider Solitaire - GYIK

Gyakori kérdések és válaszok a 2 Suits Spider Solitaire-ről.

Mi a fő cél a 2 Suits Spider Solitaire játékban?

A célod az, hogy 8 kártyasorozatot építs fel csökkenő sorrendben, a királytól kezdve az ászig. A kártyáknak ugyanabba a színbe kell tartozniuk, és automatikusan az alaphalomba kerülnek, ha végeztél.

Hány szín és hány lap van a 2 Suits Spider Solitaire játékban?

Ebben a játékban 2 szín van, a pikk és a kőr. Összesen 104 lap van, és minden szín 52 lapból áll.

Hogyan lehet a 2 színű Spider Solitaire játékban egy kártyacsoportot mozgatni?

Ha egy kártyacsoportot akarsz mozgatni, 2 dolgot nem szabad elfelejtened. Az első, hogy a kártyáknak csökkenő sorrendben kell lenniük, a második pedig, hogy ugyanahhoz a színhez kell tartozniuk.

Mit tegyek, ha a 2 Suits Spider Solitaire-ben nem látok egyetlen lépést sem?

A készletre kattintva további 10 kártyát húzhatsz. Ezáltal minden táblaoszlophoz hozzáad egy felfordított kártyát.

Milyen fejlett stratégiákat használhatok a 2 Suits Spider Solitaire-ben?

Az alábbiakban néhány fejlett stratégiát ajánlunk.

 1. Kombinálja az ellentétes öltönyöket, amikor az előnyösnek tűnik.
 2. Használja a visszavonás gombot a hibák kijavítására.
 3. Használja ki az üres oszlopokat a királyok megtartására vagy hasznos lapok felfedésére.
 4. Koncentrálj a csak egy színt tartalmazó sorozatokra a győzelem érdekében.