APRIL 2024

Windows útmutató és Microsoft Pasziánsz engedélyezése (2024)

Játssz Klondike-ot egyszerű szabályokkal és egyszerű játékmenettel

A Microsoft Solitaire Collection jellemzői és a játék főbb jellemzői

Írta: Robert Moore | Utoljára frissítve: 21 August 2023 | Tényellenőrzés által: Elizabeth Miller

MEGBÍZHATÓ SZAKÉRTŐ MEGBÍZHATÓ SZAKÉRTŐ
30 év tapasztalatával Robert Moore elismert szakértője a pasziánsz és a mahjong játékoknak, mélyen belemélyedve ezek klasszikus játékok szabályaiba és fejlett stratégiáiba. Rólunk Robert Moore

A Microsoft Solitaire variánsa, egy több mint 30 éves múltra visszatekintő klasszikus számítógépes játék, mostantól elérhető a Solitairea oldalon. Ez a továbbfejlesztett változat, amely Microsoft Solitaire Collection vagy MSN Solitaire Collection néven ismert, olyan kiegészítő funkciókat tartalmaz, mint a napi kihívások és a Star Club, amelyek végtelen órányi szórakozást biztosítanak. A gyűjtemény öt nagyon népszerű pasziánsz játékot vagy játékmódot tartalmaz: Klondike, FreeCell, Spider, Pyramid és TriPeaks.

Tartalmazott játékok és egyedi kihívásaik

  1. Klondike: A Microsoft ingyenes Klondike, a pasziánsz játék kvintesszenciája, amelynél lehetőség van egyszerre egy vagy három kártya húzásával játszani. A játékosok választhatnak a Vegas pontozási rendszer és a hagyományos pontozás között.

  2. Spider: A Microsoft Spider Solitaire, a 104 kártyával (két paklival) játszott, nagyobb kihívást jelentő játék tökéletes a hosszabb és igényesebb játékélményt kereső játékosok számára. A kezdők az egyszínű változattal kezdhetik, míg a haladóbb játékosok két és négyszínű változat közül választhatnak.

  3. Online Freecell: A Microsoft FreeCell, egy olyan játék, amely inkább az ügyességre, mint a szerencsére támaszkodik, és amelyben minden kártya kezdettől fogva látható.

  4. TriPeaks: A Microsoft TriPeaks egyedi kártyaelrendezéséről elnevezett játékban a játékosoknak egy ranggal magasabb vagy alacsonyabb rangú kártyák sorozatát kell létrehozniuk.

  5. Piramis: A Microsoft Pyramid Solitaire-ben a játékosok olyan kártyákat kombinálnak párokba, amelyek összesen 13-at tesznek ki. A cél az összes kártya eltávolítása a piramis alakú tábláról.

A játék nehézségei: Minden tudásszintnek megfelelő

Testreszabhatja élményét témákkal

A játékosok személyre szabhatják a Microsoft Solitaire Collection játékélményét, és számos téma közül választhatnak, például a Klasszikus, Akvárium, Mese, Western, Strand, Ősz és Jumbo témák közül. A témákat a kezdőképernyőről lehet megváltoztatni.

A pasziánsz játék kognitív előnyei

A pasziánsz és a Mahjong játék különböző kognitív előnyökkel jár, például a koncentráció, a memória és a problémamegoldó képesség javulásával. Ezek a játékok stratégiai gondolkodást, tervezést és mintafelismerést igényelnek, ami fokozhatja a szellemi mozgékonyságot és a kognitív rugalmasságot.

Tippek és stratégiák minden játékhoz

  1. Klondike: Koncentráljon a kártyák felfedésére és kijátszására a tablóról, ne pedig a készletről. Ez segít felfedni a rejtett kártyákat, és több lehetőséget teremt a lépésekre, amikor Klondike-ot játszol.

  2. Pók: Amikor csak lehet, próbálj meg üres tablóoszlopokat létrehozni, mivel ezeken könnyebben lehet kártyákat mozgatni a színek között.

  3. FreeCell: tervezd meg előre a lépéseidet, és használd a szabad cellákat stratégiailag, hogy elkerüld a kulcsfontosságú kártyák blokkolását.

  4. TriPeaks: mindig próbáld meg először a csúcsokról eltávolítani a kártyákat, mivel azok blokkolhatják a többi kártyához való hozzáférést.

  5. Piramis: győződj meg róla, hogy a több lapot fedő kártyákat elsősorban a piramisból távolítsd el, hogy maximalizáld a későbbi lépéseid lehetőségeit.

Ezek a játékok a legtöbbet játszott számítógépes játék, amit az emberek ismernek. Ne várj tovább, mindenképpen olvasd végig értékelésünket, és szerezd meg a napi kihívásokat.

Fejlesztő, producer és történelem

A Microsoft Solitaire Collectiont a Microsoft Casual Games, a Smoking Gun Interactive, a Next Level Games és az Arkadium fejlesztette.

Kiadója az Xbox Game Studios , producerei pedig Paul Jensen, Derek Dutilly és Tristan Hall. A gyűjtemény első változata 2012. október 26-án jelent meg, a korábban csomagban lévő pasziánszjátékok Windows 8-as cseréjeként.

További Microsoft-játékok felfedezése

A pasziánszjátékok mellett a játékosok élvezhetik a Microsoft Mahjongot, a Microsoft Sudokut és a Minesweeper klasszikus Windows-verzióját. Ezek a játékok szintén kognitív előnyöket, egyszerű szabályokat és egyszerű játékmenetet biztosítanak.

Rendszerkövetelmények

AMicrosoft Solitaire Collection kompatibilis minden modern böngészővel, készüléktípussal (asztali számítógép, táblagép, mobil) és operációs rendszerrel (Windows, macOS, Linux, Android, iOS stb.).

Játsszon még ma! A kártyák itt várnak rád: Paszianszjatek.com

VISSZA A TARTALOMJEGYZÉKHEZ

Microsoft Solitaire Collection GYIK

A Microsoft Solitaire Collection - A legtöbbet játszott számítógépes játékról szóló 5 legfontosabb kérdés!

Milyen játékokat tartalmaz a Microsoft Solitaire Collection?

A gyűjtemény öt népszerű pasziánsz játékot tartalmaz: Klondike, FreeCell, Spider, Pyramid és TriPeaks.

Milyen kognitív előnyei vannak a pasziánsz és a Mahjong játéknak?

A pasziánsz és a Mahjong játék javíthatja a koncentrációt, a memóriát, a problémamegoldó képességet, a szellemi mozgékonyságot és a kognitív rugalmasságot.

Testreszabhatom a Microsoft Solitaire Collection megjelenését?

Igen, személyre szabhatod az élményt, ha többféle téma közül választasz, például a Klasszikus, Akvárium, Mese, Western, Strand, Ősz és Jumbo témák közül.

Milyen rendszerkövetelményekkel rendelkezik a Microsoft Solitaire Collection?

A Microsoft Solitaire Collection kompatibilis minden modern böngészővel, készüléktípussal (asztali számítógép, táblagép, mobil) és operációs rendszerrel (Windows, macOS, Linux, Android, iOS stb.).

Van más Microsoft-játék is, amit a pasziánszon kívül játszhatok?

Igen, a Microsoft Mahjongot, a Microsoft Sudokut és a Minesweeper klasszikus Windows-verzióját is élvezheti.